مواد لازم برای تهیه پنه مرغ با سس آلفردو
- پاستا پنه۱ بسته
- سینه مرغ۴۰۰ گرم
- قارچ۵۰۰ گرم
- سیر۴ حبه
- شیر۱ لیوان
- خامه صبحانه۱ لیوان
- کره۳۰ گرم
- پنیر پارمزان۱/۲ پیمانه
- سس وچستر و سس خردل به مقدار لازم
- نمک و فلفل و پودر سیربه مقدار لازم
- قرص عصاره مرغ۱ عدد
- آبلیمو۳ ق غذا خوری
طرز تهیه پنه مرغ با سس آلفردو
مرحله اول ( آماده سازی مرغ )
ابتدا مرغ را کمی با بیفتک بکوبید تا نازک شود و بعد ۱ تا ۲ حبه سیر رنده شده به همراه نمک و فلفل به سینه مرغ اضافه کنید و ماساژ دهید.
سپس کمی روغن زیتون و ۱ ق غذا خوری آبلیمو و کمی سس خردل ملایم و کمی سس وچستر (ووستشایر) به دو طرف مرغ بمالید و ۱ ساعت در یخچال استراحت دهید تا خوب مزه دار شود.
در تابه کمی روغن زیتون (یا روغن مایع معمولی) بریزید و سینه مرغ را سرخ یا گریل کرده و به ابعاد دلخواه برش زده و کنار بگذارید.
مرحله دوم (آماده سازی مواد پاستا)
مرغها را از تابه خارج کرده و در همان تابه کمی کره اضافه کنید تا ذوب شود و بعد قارچ های ورقه شده را به همراه ۱ قاشق آبلیمو اضافه و تفت دهید تا تفت بخورد و آبش کشیده شود ( اضافه کردن آبلیمو به قارچ باعث این می شود قارچ سیاه نشود.)
در تابه دیگری کمی کره ریخته وقتی ذوب شد ۲ حبه سیر رنده شده را اضافه کنید و کمی تفت دهید در حدی که عطر سیر خارج شود ولی سیر نباید تغییر رنگ بدهد ، خامه صبحانه اضافه کنید و خوب مخلوط کنید و در انتها با یک لیوان شیر سس را رقیق کنید در این مرحله کمی نمک و فلفل اضافه اضافه کرده سپس قارچ های تفت خورد شده را به سس اضافه کرده تا سس کمی غلیظ شود.
مرحله سوم ( پخت پاستا )
داخل قابلمه آب ریخته تا به جوش بیاد سپس کمی روغن به همراه نمک می ریزیم و پاستا را اضافه می کنیم تا نرم شود و آبکش می کنیم.
پاستا آبکش شده را به سس قارچ مون اضافه کرده و در آخر مرغ و پنیر پارمزان را اضافه می کنیم و می گذاریم برای چند دقیقه خوب سس به خرد پاستا برود. پاستا در ظرف سرو کشیده و با مقداری جعفری و پنیر پارمزان تزئین کنید نوش جان.
طرز تهیه کیک یخچالی با بیسکویت پتی بور خوشمزه و فوری
سس ,کمی ,مرغ ,پاستا ,قارچ ,کرده ,شده را ,کمی روغن ,کرده و ,و در ,کنید و
درباره این سایت