کباب لقمه ای یکی از انواع کباب های ما ایرانی هاست که بسیار خوشمزه و لذیذ است. شما می توانید کباب لقمه ای خانگی را حاضر کرده و در ظرفی فریز کنید تا وقتی که زمان کافی برای درست کردن آن ندارید خیلی سریع یک کباب لقمه ای درجه یک داشته باشید.

 

Image result for کباب لقمه ای خانگی

 

مواد لازم برای کباب لقمه ای خانگی

  • گوشت چرخ کرده نیم کیلو
  • سویا ۱۵۰ گرم
  • پیاز ۲ عدد بزرگ
  • آرد سوخاری ۱۰۰ گرم
  • سیر رنده شده ۲ ق غذاخوری
  • روغن مایع ۲ ق غذاخوری
  • نمک و فلفل سیاه و قرمز
  • ادویه کاری و سماق به مقدار لازم

 

مرحله اول (آماده سازی کباب)
ابتدا سویا را با آب ولرم خیس کرده و آبکش می کنید. به خوبی آبش را می گیرید تا خشک شود سپس با چرخ گوشت یا غذاساز خوب میکسش می کنید.

پیاز را پوست کنده و رنده می کنید و آبش را می گیرید.

 

مرحله دوم (ورز دادن کباب)
درون کاسه ای گوشت را به همراه پیاز و سویا و ادویه ها و روغن و سیر ریخته و خوب مخلوط می کنید. یکی از مهمترین مراحل مهم کباب لقمه ای این مرحله می باشد که باید خوب ورز داده شود تا وقتی آن را سرخ می کنیم وا نرود.

مرحله سوم (به سیخ زدن یا قالب زدن)
وقتی مایه کباب خوب ورز داده شد می توان به دو روش آن را پخت.

با استفاده از سیخ های چوبی : سیخ های چوبی را ۱۰ دقیقه در آب ولرم گذاشته تا در زمان سرخ کردن کباب ها نسوزند. مایه کباب را به سیخ کشیده برای ۱۰ دقیقه داخل فریرز گذاشته و خوب سرخ کنید.

 

یا می توان به کمک یک قالب کباب زن، کباب لقمه ای ها را حاضر کرد. مانند تصویر زیر ابتدا یک پلاستیک روی قالب بگذارید مواد گوشتی داخلش را صاف کنید سپس یکبار فشار دهید.

 

کباب را آماده کرده و در ماهیتابه هر دو طرف آن را سرخ می کنید.

طرز تهیه کیک یخچالی با بیسکویت پتی بور خوشمزه و فوری

طرز تهیه پیراشکی مرغ و قارچ خوشمزه و مجلسی مرحله به مرحله

طرز تهیه پاستا پنه مرغ و قارچ به روش رستورانی خوشمزه و آسان

کباب ,ای ,لقمه ,  ,یک ,کرده ,کباب لقمه ,لقمه ای ,می کنید ,آن را ,کرده و

مشخصات

تبلیغات

آخرین ارسال ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

ساختار لگو کمپانی آسفالت رکورد بهترین برند بازار شهرک پاورپوینت Mon coin de solitude تمدن اسلامی مجسمه فایبرگلاس,مجسمه پلی استر,مجسمه رزین,مجسمه سازان رولند طراحی سایت املاک مژه های خود را تقویت کنیم amini