نان خرمایی یکی از سوغاتی های خوشمزه استان های غرب کشور است و معمولاً برای هر سلیقه‌ای مناسب هستند.

 

مواد لازم:

  • آرد سفید= نیم کیلو
  • کره ی گیاهی= 250 گرم
  • ماست = 250 گرم
  • نمک = یک قاشق چای خوری
  • بیکینگ پودر = یک قاشق مرباخوری
  • خرما بدون هسته = نیم کیلو
  • پودر مغز گردو، بادام، پسته و کنجد= از هر کدام دو قاشق غذاخوری
  • دارچین = یک قاشق چای خوری
  • زعفران آب شده= یک قاشق مرباخوری

طرز تهیه نان خرمایی
خرماهای بدون هسته را چرخ یا له کنید.

کره را کمی روی حرارت آب کنید.

ماست را با بیکینگ پودر و زعفران و کره ی آب شده مخلوط کنید.


آرد را پس از الک کردن کم کم به همراه وانیل به مخلوط بالا اضافه کنید و هم بزنید.

خمیر را خوب ورز دهید.

خمیر را در یک ظرف که درب آن را پوشانیده اید، خارج از یخچال(جایی که نه زیاد سرد و نه زیاد گرم باشد) به مدت 2-5/1 ساعت قرار دهید.

بعد از خمیر به اندازه یک گردو بردارید و داخل آن را با خرمای له شده و پودر مغز بادام و گردو و پسته پُر کنید.

شیرینی ها را می توانید به هر شکل که دوست دارید، درست کنید.

شیرینی ها را در سینی فر چیده و به مدت 25-20 دقیقه، در درجه حرارت 340 درجه فارنهایت یا 170 درجه سانتیگراد در طبقه ی وسط فر قرار دهید.

در صورت تمایل می توانید مقداری کنجد روی شیرینی ها بپاشید. در ضمن می توانید پودر مغز گردو و بادام و پسته را با خرما و دارچین مخلوط کنید و در وسط نان خرمایی قرار دهید و روی آنها را کنجد بپاشید.

طرز تهیه کیک یخچالی با بیسکویت پتی بور خوشمزه و فوری

طرز تهیه پیراشکی مرغ و قارچ خوشمزه و مجلسی مرحله به مرحله

طرز تهیه پاستا پنه مرغ و قارچ به روش رستورانی خوشمزه و آسان

یک ,قاشق ,پودر ,نان ,دهید ,کنجد ,یک قاشق ,می توانید ,را با ,پودر مغز ,قرار دهید

مشخصات

تبلیغات

آخرین ارسال ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

دانلود خلاصه کامل کتاب انقلاب اسلامی منوچهر محمدی دانلود فیلم جدید و سریال با لینک مستقیم دانلود رایگان فیلم دایرة المعارف طب ارواح و ابدان دانلود گزارش تخصصی کنکور تضمینی پزشکی،برنامه ریزی تضمینی کنکور امیر گرافیک | انجام خدمات گرافیکی ❤ آسمانی ها ❤ قول سدید کتانی