مواد لازم:

 

  • کره : 100 گرم
  • روغن جامد : 100 گرم
  • پودر شکر : 75 گرم
  • آرد ذرت : 65 گرم
  • آرد سفید قنادی : 200 گرم
  • بیکینگ پودر : 1/8 قاشق چایخوری
  • وانیل : 1/8 قاشق چایخوری
  • پودر هل : 1/2 قاشق چایخوری

طرز تهیه:
آرد، آرد ذرت و بیکینگ پودر را مخلوط کرده و الک کنید.

در ظرف دیگر کره و روغن را با همزن خوب بزنید تا سفید و روشن شود.

پودر قند را اضافه کنید و 4 تا 5 دقیقه هم بزنید تا کرمی و روشن شود. بعد وانیل و پودر هل را اضافه کرده کمی هم بزنید تا با هم مخلوط شوند.

سپس ترکیب آرد را به آن اضافه کرده و با هم مخلوط کنید.


خمیر را جمع کنید و به مدت 20 دقیقه در یخچال بگذارید تا استراحت کند.

سپس از یخچال بیرون آورده و قالب بزنید.

و با فاصله 2 سانت از هم در سینی فر بچینید.

به مدت 20 دقیقه در فری که از قبل با حرارت 170 درجه سانتیگراد گرم شده، بگذارید.

طرز تهیه کیک یخچالی با بیسکویت پتی بور خوشمزه و فوری

طرز تهیه پیراشکی مرغ و قارچ خوشمزه و مجلسی مرحله به مرحله

طرز تهیه پاستا پنه مرغ و قارچ به روش رستورانی خوشمزه و آسان

پودر ,هم ,آرد ,بزنید ,قاشق ,دقیقه ,بزنید تا ,قاشق چایخوری ,دقیقه در ,و با ,روشن شود

مشخصات

تبلیغات

آخرین ارسال ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

انتخاب دامنه و هاست مناسب تولید و پخش عمده تونیک زنانه دانشمند وبلاگ زوم 10 تصویر فوق العاده سال از دستگاه برش لیزری درجهان پول یاران اجرای برنامه های اندروید روی ویندوز زیبایی های روستای درتوم وبلاگ هنرستان فنی برق و الکترونیک ملک 3 دانلود جزوه بیوشیمی دکتر جعفرنژاد