مواد لازم:

 

  • کره : 100 گرم
  • روغن جامد : 100 گرم
  • پودر شکر : 75 گرم
  • آرد ذرت : 65 گرم
  • آرد سفید قنادی : 200 گرم
  • بیکینگ پودر : 1/8 قاشق چایخوری
  • وانیل : 1/8 قاشق چایخوری
  • پودر هل : 1/2 قاشق چایخوری

طرز تهیه:
آرد، آرد ذرت و بیکینگ پودر را مخلوط کرده و الک کنید.

در ظرف دیگر کره و روغن را با همزن خوب بزنید تا سفید و روشن شود.

پودر قند را اضافه کنید و 4 تا 5 دقیقه هم بزنید تا کرمی و روشن شود. بعد وانیل و پودر هل را اضافه کرده کمی هم بزنید تا با هم مخلوط شوند.

سپس ترکیب آرد را به آن اضافه کرده و با هم مخلوط کنید.


خمیر را جمع کنید و به مدت 20 دقیقه در یخچال بگذارید تا استراحت کند.

سپس از یخچال بیرون آورده و قالب بزنید.

و با فاصله 2 سانت از هم در سینی فر بچینید.

به مدت 20 دقیقه در فری که از قبل با حرارت 170 درجه سانتیگراد گرم شده، بگذارید.

طرز تهیه کیک یخچالی با بیسکویت پتی بور خوشمزه و فوری

طرز تهیه پیراشکی مرغ و قارچ خوشمزه و مجلسی مرحله به مرحله

طرز تهیه پاستا پنه مرغ و قارچ به روش رستورانی خوشمزه و آسان

پودر ,هم ,آرد ,بزنید ,قاشق ,دقیقه ,بزنید تا ,قاشق چایخوری ,دقیقه در ,و با ,روشن شود

مشخصات

تبلیغات

آخرین ارسال ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

داش آکل شرکت سهام آنلاین فقه و جهان معاصر درسهایی از قرآن و حدیث یادداشت های یک شهروند نسبتا دغدغه مند! تقویم رومیزی99 استعدادهای ایرانی صفر تا صد سرمایه گذاری در بورس نمونه سوالات بهورزی دیپلم رایگان ← 1398 ← 1399 ← 1400 به امید طلوع